FIRMARENGØRING

firmarengoring

Firmarengøring og godt arbejdsmiljø

Arbejdsklimaet i en virksomhed handler både om mennesker og miljø. Om der er rart at være, om medarbejdere og kunder føler sig godt tilpas. Derfor hænger arbejdsmiljø også sammen med, hvor seriøst virksomheden ser på firmarengøring. Trapperengøring, hovedrengøring, gulvbehandling og andre store rengøringsopgaver står ikke nødvendigvis øverst på dagsorden, men har stor indflydelse på miljøet i virksomheden – både arbejdsmiljø og det miljø, medarbejderne trives i.

Tilbud på rengøring i København

Der er stor forskel på, hvilket rengøringsbehov den enkelte virksomhed har. Udgangspunktet for vores arbejde er, at det er bedre at holde rent og sørge for en fast, høj standard end at komme forbi, når det helt tydeligt er nødvendigt. Vores samarbejde starter derfor med et møde, hvor vi i fællesskab definerer behov og krav. Priser på rengøring er derfor individuel – men gennemskuelig. Limpa Service er specialister i firmarengøring i København og Nordsjælland men arbejder for virksomheder rundt op på hele Sjælland.

 

Firmarengoring2

Gulvbehandling – vi går forsigtigt til værks

Trægulve er fantastisk flotte og slidstærke og giver i sig selv et godt arbejdsmiljø. Men de er også svære at holde pæne. Uanset træsort kommer trægulve hurtigt til at se slidte og beskidte ud, fordi de bliver flittigt brugt. Men vi ved, hvordan du beholder gulvet flot og velbehandlet. Limpa Service er specialister i Dinesen gulvbehandling og især disse naturlige gulve kan stå flotte i årtier, hvis de får den rigtige gulvbehandling

Trappevask – enkeltservice eller del af erhvervsservice?

Har du kun brug for en gulvvasker, der tager trapperne og de store gulvarealer en gang i mellem, kan vi også tage ansvar for den opgave. Vi står også gerne for hovedrengøring, hvor vi kommer til bunds i hele huset. Skal virksomheden flytte, kan vi også stå for flytterengøring. Limpa Service yder også gerne ejendomsservice i København og Nordsjælland.

Rengøringsmidler uden farlig kemi

Limpa Service bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler. Vi kender forskel på fedtholdige og kalkholdige pletter og ved, hvordan de hver især skal behandles. Vi sætter en ære i, at virksomheden er ren og velduftende, når vi forlader den, men det skal ikke ske på bekostning af arbejdsmiljøet. Vores Sonett rengøringsartikler indeholder blandt andet ikke fosfater, petroleum, klorin, formaldehyd, syntetisk og parfume, så vi undgår, at hverken dine eller vores medarbejdere kommer i kontakt med skadelige kemikalier. Og du kan rette sige, at du er med til at oprette et rent, godt arbejdsmiljø i virksomheden.

RefSl4

Tilbud på firmarengøring, gulvbehandling eller trappevask – start her

Limpa Service har i dag flere langvarige kundeforhold og glæder os over, at vi sjældent sidder på udskiftningsbænken. Du kan indgå en firmaaftale med 3 måneders gensidig opsigelse. Opstår der nye behov undervejs, tilpasser vi selvfølgelig kontrakten efter aftale. Vi glæder os til at mødes.

Limpa firmarengøring og ejendomsservice dækker København og Nordsjælland. Book et møde og få et tilbud på rengøring.

Få et uforpligtende tilbud !

Vi kommer gerne ud forbi til en personlig samtale omkring hvordan rengøringen skal foregå hos dig.
Udfyld formularen og vi vil indenfor kort tid kontakte dig, og give dig et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring.

Kontaktformular (Firmarengøring)
Sender