TRAPPERENGØRING

trapperengoring

Trappevask som i de gode gamle dage

Kan du huske, hvordan det dufter når du kommer ind i en opgang, der er helt ren? Eller hvordan du føler dig velkommen, når alt fra indgangsdør og dørmåtte til trappe og gelænder står rent og indbydende?

Sådan ser der ud, når Limpa erhvervsrengøring har været i gang. Vi går effektivt til værks, når der skal gøres rent på trapper og i opgange. Vi har de hjælpemidler, der skal til for få et indgangsparti, opgangen eller hallen i et stort domicil til at shinne og sætter en ære i, at indgangen giver et godt førstehåndsindtryk. Trapperengøring kan være en enkeltservice eller indgå som en del af en aftale om firmarengøring eller ejendomsservice.

 

En gulvvasker starter altid med en støvsuger

Hvis du kigger efter, kan du altid se, om en trappe er støvsuget eller blot fejet før vask. Det er nemlig svært at få det hele med, når kosten svinges rundt, mens en støvsuger kommer rundt i alle krogene. Limpas effektive og fleksible støvsugere er nemme at komme rundt med i alle kroge og hjørne er en del af arbejdet, før gulvet vaskes med miljøvenlige rengøringsmidler.

 

Trappevask eller trapperengøring– hvad er forskellen

For Limpa Service er der stor forskel på at vaske trappe og gøre rent. At gøre rent betyder, at vi inddrager alt det, der hører med til en trappeopgang, så vi vasker også gelænder og pudser elevatordør, vi ryster dørmåtte og tørre hoveddøren af. Vi klarer også balustre, hvis der er behov for det. Vores Sonett rengøringsartikler indeholder hverken petroleum, klorin eller formaldehyd men er baseret 100 % på biologisk nedbrydelige stoffer. Og der dufter dejligt, når vi har været på besøg. Kontakt os og få tilbud på firmarengøring ved at følge link nederst på siden.

 

Rengøring København og Nordsjælland – hvordan kan vi hjælpe?

Limpa Service kan løse små og store rengøringsopgaver for virksomheder, boligforeninger, institutioner og kommuner og har et hold af medarbejdere, du kan stole på. Du får besøg af unge, engagerede medarbejdere med overskud, der tænker selvstændigt og gør rent som en del af deres egen udvikling og studieforløb. De er miljøbevidste og bliver skolet i, hvordan de bruger vores miljøvenlige rengøringsartikler og doserer hverken for meget eller for lidt. Limpa Service har et stærkt team og løser opgaver inden for faget – fra almindelig rengøring til hovedrengøring, flytterengøring og rengøring efter håndværkere. Alt sammen så du kan koncentrere dig om at passe dit arbejde bedst muligt – uden at skæne rengøringen en tanke.

 

Limpa trapperengøring og ejendomsservice dækker København og Nordsjælland. Book et møde og få et tilbud på erhvervsrengøring.