PRIVAT RENGØRING

Privat3

Privat rengøring er duften af rent hjem

Når Limpa Service har gjort rent i dit hjem, kan du både se og dufte, at vi har været der. Vi går grundigt til værks, uanset om du bare har brug for os et par timer om måneden eller et par gange om ugen. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med den rengøringshjælp, du betaler for.

Privat rengøring er en tillidssag, og vores samarbejde starter altid med et møde, hvor vi afstemmer dine forventninger og lægger rammerne: Hvilke rengøringsopgaver skal vi løse for dig, og hvilken pris skal du betale? Herefter får du et fast tilbud. Du betaler kun for den tid, vi gør rent hos dig, og du skal hverken betale ekstra for transport, parkering, rengøringsmidler eller andre skjulte omkostninger.

Hjælp til privat rengøring gennem Limpa Service er næsten det samme som at ansætte en hushjælp. Du får besøg af det samme team hver gang og sætter selv rammerne for de opgaver, der skal løses. Fordelen for dig er, at vores team hurtigt kommer til at kende både dine krav og din bolig og ved, hvordan der skal se ud, når der er ”rent og nyvasket”.

 

Få et individuelt tilbud på privat rengøring

Der er forskel på hjem og rengøringsbehov, og derfor er der også forskel på priser. Når vi i fællesskab har gennemgået din bolig og defineret, hvilke rengøringsopgaver, der skal løses, får du en pris, der passer til størrelsen på dit hjem og dit behov. Vores faktura viser ærligt, hvilken timepris, du betaler, og hvor lang tid vi skal bruge på opgaven.

Limpa Service er et allround rengøringsfirma og vi løser opgaver i private hjem i København og Nordsjælland. Vi kan hjælpe dig indenfor flere forskellige områder:

  • Hovedrengøring og flytterengøring
  • Ugentlig og månedlig rengøring (fra 1,5 time og op)
  • Vinduespudsning
  • Rengøring af ovn
  • Trappevask
  • Rengøring af køleskab og fryser

 

Privat1

 

Vi passer på dit hjem og dine ting

Har du et møbel, som ikke kan tåle vand? Skal køkkenbordet tørres af med et specielt produkt? Eller har du hund, så vi skal være ekstra opmærksomme på at støvsuge møblerne?

Speciel viden om netop dit hjem er nogle af de ting, vi gør meget ud af at spørge ind til, når vi ses første gang.

Uanset dine krav, har vi vores egne standarder. Vi har øjnene med os og er vant til at arbejde i rum, der også bruges professionelt og derfor har ekstra fokus på selv de mindste detaljer.

Vi gør ekstra meget ud af køkkenarealer og badeværelser, fordi vi ved at det ofte er boligens kritiske rum. Vi aftørrer alle lodrette flader og skabslåger, vi pudser ovnlågen udvendigt og står der en elkedel bliver den også pudset. Vi er også omhyggelige med at kigge efter, der hvor skraldespanden er – det er et sted, der nemt overses. Bare ikke af Limpas rutinerede team.

I badeværelser afkalker vi håndvaske og armaturer, brusenicher, badekar mm. Vi pudser spejle og skraldespande og fjerner kalk i toiletter. Vi har redskaberne og tænker selv.

I husets øvrige rum tørrer vi støv af, støvsuger og vasker gulv, tørrer lamper og flader af og tørrer også dine pyntegenstande på hylderne, hvis du gerne vil have det.
 

Få et uforpligtende tilbud !

Vi kommer gerne ud forbi til en personlig samtale omkring hvordan rengøringen skal foregå hos dig.
Udfyld formularen og vi vil indenfor kort tid kontakte dig, og give dig et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring.

Kontaktformular (Privat Rengøring)
Sender